Új edzőkkel bővült a SUHANJ! Fitness csapata

Vissza a hírekre
Új edzőink, Zsófi, Gábor, Gergő és Dávid

Új edzőkkel bővült a SUHANJ! Fitness csapata

Bevezető
Örömmel és büszkén adunk számot róla, hogy márciussal felkészült, dinamikus és empatikus edzőink mellett további kiváló szakmai múlttal és sportszakmai eredményekkel rendelkező trénerekkel bővítettük a SUHANJ! Fitness csapatát. Vendégeink növekvő száma, valamint a folyamatos igényfelméréseknek köszönhetően már találkozhattatok kibővített és új elemeket tartalmazó órarendünkkel. És, hogy kikkel tudjátok mostantól még formába hozni magatokat? 

Céljaid elérésében segítségedre lesz Fejes Gábor, aki személyi edzéseken és funkcionális köredzésen lesz a trénered. Gábor edző, terepfutó, Spartan Race versenyző, sportfanatikus. 18 éves kora óta sportol, de 2014-ben kezdett el igazán aktívan tevékenykedni. Fő irányvonalak a Boot Camp, Cross tréning, Funkcionális tréning, felfüggesztéses edzések. 2017-ben a fitness instruktori, majd Boot Camp tréneri képesítést szerzett, 2018. januárjában személyi edző lett.
'Látássérültként a sport rengeteget adott nekem, és sikerült bebizonyítani, hogy a „hátrányom” nem gátolhat meg abban, hogy elérjek bármit, amit akarok. Ezt a mentalitást szeretném továbbadni akár sorstársaimnak, akár egészséges embereknek. Hiszem, hogy a határaink folyamatosan átléphetők, és kitolhatóak a végtelenig. Folyamatosan keresem az újabb kihívásokat, és szeretek bátorítani másokat is erre.'

Ha triatlonozol, vagy a triatlon sportágak valamelyikében szeretnél fejlődni, csatlakozz Nagy Gergely óráihoz. Aktív, profi sportolóként segíti tanítványait, és mostantól a SUHANJ! vendégeit is kitűzött céljaik elérésében. Segítségével javíthattok az úszótechnikátokon, futó-, triatlonversenykre készülhettek, és akkor is számíthattok a szakmai tudására, ha az áhított jó kondíció elérése, erő, állóképesség, esetleg gyorsaság fejlesztése a célotok.
Gergő funkcionális köredzésen, TRX-en, valamint futóknak/triatlonistáknak összeállított keresztedzésen fejleszti a technikádat, állóképességedet. Személyi edzőként sportág specifikus edzésekben, kiemelten erő, állóképesség, gyorsaság fejlesztésében forduljatok hozzá bizalommal. Akik pedig a szabadban futnának, edzenének, szombatonként 10-től a SUHANJ! közösségi futásán találkozhatnak Vele.

Magas Dávid személyi edző a sport és kondicionális-képességfejlesztés iránti elkötelezettsége gyerekként kezdődött. 2014-ben funkcionális edzőként végzett a Thor Academy-n. Jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős humánkineziológia szakos hallgatója. Tanulmányai során az emberi szervezet működésével, a sportteljesítmény optimalizációjával, és annak analízisével foglalkozik. 'A minden összefügg mindennel alapelvem a Kondor Judit Mozgásfilozófia képzései során erősödött meg bennem, azóta a szervezetet behálózó fascia vonulatok és a gerincproblémák rehabilitációs mozgásterápiájával nyújtok segítséget gyógyulni vágyónak.' Dávid szeretettel vár mindenkit személyi edzésein, legyen a cél fogyás, izomépítés, képességfejlesztés, mozgásszervi problémák korrekciója vagy éppen az általános fittség javítása.

Pilisy Zsófi számára a torna volt az első nagy szerelem, így 15 év versenyzői múlt után nem volt kérdés, hogy mivel szeretne hivatásszerűen foglalkozni. 
Zsófinak a sport egyenlő a kikapcsolódással, feltöltődéssel. Ezt a flow élményt szeretné átragasztani vendégeire is, hogy az edzőtermi órák révén, a sport által könnyebben megtalálják önmagukat. Célja mindenkiből kihozni a maximumot. Vallja, 'az elégedett, visszatérő vendégnél nincs is jobb visszaigazolás.' Regisztráljatok TRX-re, funkcionális köredzésre, kick-box köredzésre vagy womanizer órájára, és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is meg tudjátok erősíteni Zsófi gondolatát. 

Jó felkészülést, testi és lelki frissülést kívánunk!

Mon, 03/19/2018 - 17:47

Information

E-mail cím
Telefonszám
+36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (founded in 2010)
E-mail cím
Adószám
Tax number: 18139493-2-41