Gyermektorna a SUHANJ! Fitnessben

Vissza a hírekre
Októbertől gyermektorna indul a SUHANJ! Fitnessben

Gyermektorna a SUHANJ! Fitnessben

Mozgékony a gyermek, és úgy érzed, nem tudod lekötni? Te is sportolnál, de nincs időd a gyerek mellett? A SUHANJ! Fitnessben mindeketten megtaláljátok a legjobb megoldást! Októberben indul a SUHANJ! Gyermektorna a SUHANJ! Fitnessben: negyvenöt perc kiscsoportos foglalkozás a gyereknek - és ha úgy gondolod, akkor te is edzhetsz egy jót közben akadálymentes, integratív edzőtermünkben.

A csoportos tornát 4-8 éves gyerekeknek ajánljuk. A SUHANJ! Fitness szakképzett konduktora, munkatársa, Ezer Andi foglalkozik velük. A kiscsoportos, hatfős foglalkozásokon a gyerekek is megismerhetik a mozgás szeretetét, elsajátítjhaták a helyes testtartást, és fejlődik a mozgáskoordinációjuk is.

És amíg a gyerkőc elfárad, Te is edzhetsz egy jót az edzőteremben! Hetente kétszer, csütörtökönként ovi-suli után 16:30-tól, illetve vasárnap délelőtt 10-től várunk téged és gyermekedet a Tátra utcában. 

Egy alkalom a gyermeknek: 1490 Ft, kombinált belépő, ha Te is edzenél: 2200 Ft. Kedvezményes árért bérlet is váltható. Bejelentkezés a SUHANJ! Fitness recepcióján.

2019. 10. 10., cs - 12:14

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41