Jótékonysági masszázsnap

Vissza a hírekre
Nyitrai Balázs masszőr a SUHANJ! Fitnessben

Jótékonysági masszázsnap

November 17-én, vasárnap jótékonysági masszázsnapot tartunk a SUHANJ! Fitnessben! Osbáth Tibor és Nyitrai Balázs masszőrök reggeltől estig várják az érdeklődőket, akik cserébe tetszőleges összegű adománnyal támogathatják a SUHANJ! Fitness mozgás- és képességfejlesztő foglalkozásait. E foglalkozások célja, hogy mozgásfejlődésükben elmaradt, figyelem- vagy viselkedészavarral küzdő, hiperaktív vagy központi idegrendszeri sérült gyermekeknek nyújtunk segítséget.

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld, milyen lehet egy professzionális masszőr kezei alatt lazítani, regenerálódni. Benézhetsz hozzánk az előző napi félmaratonod után, de akár elküldheted a párodat vagy egy barátodat is egy jól megérdemelt feltöltődésre. Ezzel a nappal mindenki jól jár, hiszen a kellemes élmények mellett a jótékonyság is főszerepet kap. 

Osbáth Tibor és Nyitrai Balázs masszőrök reggeltől estig várják az érdeklődőket a Tátra utcai Suhanj Fitnessben, akik tetszőleges összegű adományok formájában mondhatnak köszönetet a félórás masszázsokért.

Jótékonysági masszázsnapunk célja, hogy támogatásokat gyűjtsünk a SUHANJ! Fitness mozgás- és képességfejlesztő foglalkozásainak elindításához. Ezekkel a foglalkozásokkal elsősorban mozgásfejlődésükben elmaradt, figyelem- vagy viselkedészavarral küzdő, hiperaktív vagy központi idegrendszeri sérült gyermekeknek nyújtunk segítséget.

Helyszín: hazánk első akadálymentes edzőterme, a SUHANJ! Fitness, (1136 Budapest, Tátra utca 6.)

Időpont: 2019. november 17. (vasárnap) 8:00 és 20:00 között félórás periódusokban

Időbeosztás: itt nézheted meg, melyik félórás időszakok elérhetők még.

Időpontfoglalás: Nyitrai Balázsnál telefonon: 0630-430-7566 vagy e-mailben: balazs.nyitrai87@gmail.com

Javasolt adomány összeg: 3000 forint, amit a helyszínen kihelyezett adománydobozba helyezhetsz majd el.

Masszőreink bemutatkozása

OSBÁTH TIBOR

Már egészen korán eldöntöttem hogy masszőr leszek. Érettségi után (2002-ben) rögtön elvégeztem a gyógymasszőr tanfolyamot és azóta dolgozom masszőrkent. Közel egy hónapja már nyirokmasszázst is végzek. A munkámat hobbimnak is tekintem. A SUHANJ! Alapítványt már kezdetek óta ismerem, jártam az első spinning edzésekre. A SUHANJ! Fitnessbe rendszeresen közel egy éve járok. Nekünk, látássérülteknek hatalmas segítséget jelentenek az edzőterem sportos programjai és a közösségi futások. A jótékonysági masszázsnapon 8:00 és 14:00 óra között várlak.

NYITRAI BALÁZS

Nyitrai Balázs vagyok, gyógy és sportmasszőr. 6 éve dolgozok masszőrként, lassan 2 éve a SUHANJ! Alapítvány által üzemeltetett SUHANJ! Fitnessben. Számos fogyatékkal élő sportolóval teljesítettem már futóversenyeken, most pedig a novemberi jótékonysági masszázs nap bevételével szeretnénk hozzájárulni az alapítvány működéséhez, fejlesztéséhez. A jótékonysági masszázsnapon 14:00 és 20:00 óra között várlak.

Ha nem tudsz eljönni a masszázsnapra, de szívesen segítenéd a mozgásfejlesztő foglalkozásainkhoz szükséges eszközök beszerzését, itt küldheted az adományodat!

2019. 10. 30., sze - 13:51

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41