Segíts, hogy bővülhessen a SUHANJ! Fitness!

Vissza a hírekre
Segíts, hogy tovább bővülhessen a SUHANJ! Fitness

Segíts, hogy bővülhessen a SUHANJ! Fitness!

Adományozókat keresünk, hogy bővíthessük hazánk első akadálymentes edzőtermét, a 2016 óta működő SUHANJ! Fitnesst.

Segíts te is lebontani a falakat, jelképesen és a szó szoros értelmében is! Járulj hozzá te is, hogy megújíthassuk, kibővíthessük edzőtermünket, és még több sérült, fogyatékkal élő társunkkal oszthassuk meg a mozgás örömét!

Miért van szükség a bővítésre?

Az elmúlt három évben több mint 70 000 vendégbelépést regisztráltunk itt, egyszerűen kinőttük a létesítményt. Jótékonysági téglajegy-akciónk célja, hogy újabb edzőteret alakíthassunk ki. Falakat ütünk ki, újabb sporteszközöket is szerzünk be és modernizáljuk az egész létesítmény világítását, légkezelését is.

A SUHANJ! Fitnessnek otthont adó létesítmény sok-sok éve még egy bankfiókként működött, a 2016-os megnyitáskor még nem tudtunk minden helyiséget teljesen átalakítani. Fejlesztésre és további átépítésre van szükség, hogy még több személyi és kiscsoportos edzést tudjunk megvalósítani.

Az eddigi irodahelyiség és a recepció helyén új edzőtermet alakítunk ki, újabb erősítő eszközöket szerzünk be, valamint teljesen lecseréljük a létesítmény világítását, és modernizáljuk a légkezelő rendszert is. Gondoskodunk róla, hogy a jövőben még több ép és fogyatékkal élő sportolót fogadhasson az edzőterem, és ők még jobb minőségű szolgáltatásban részesülhessenek.

Hogyan tehetsz felajánlást?

A támogatásodat online bankkártyás adományozással vagy banki átutalással is elküldheted, ezen az oldalon.

Az edzőtermet működtető SUHANJ! Alapítvány 500 faldarabot bocsájt áruba egyenként 10 000 forintos áron, ezek jelképes megvásárlásával támogathatja bárki az edzőterem átalakítását, bővítését. A „téglajegy-akciók” fogalma nem újkeletű, sok-sok segítő intézmény, kórház, iskola vagy éppen lakóotthon kért már világszerte így segítséget. Mi most fordítunk egyet a történeten. Ezúttal nem azt kérjük, hogy a SUHANJ! Alapítvány számára vegyétek meg ezeket a faldarabokat. Éppen ellenkezőleg. Segítsetek elvinni ezeket, mert nálunk mostanra a vendégek sportolásának gátjává váltak.

A téglajegy-akcióhoz csatlakozó, legalább 10 000 forinttal támogató jóakaróink nevét a következő 10 évben feltüntetjük majd egy büszkeség-falon az edzőteremben. Vásárlóink ezenkívül egy, a SUHANJ! Fitnessből elbontott valódi faldarabbal is gazdagodnak, amit emlékül magukkal vihetnek. Ezt az edzőterem augusztusi újranyitó ünnepségén vehetitek majd át, hiszen erre is meghívót kaptok.

A Téglajegy-akció tehát neked is megéri, de ami a legfontosabb, többezer újabb fogyatékkal élő vendégünk sportolását teheted vele lehetővé.

Természetesen 10 000 forint alatti felajánlásoknak is nagyon örülünk, és módod van akár a neved megadása nélkül "anonim" módon is segíteni. 

Amennyiben lehetőséged nyílik 50.000 forintot meghaladó összeggel támogatni gyűjtésünket, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a suhan@suhanj.hu címen. A támogatások után céged számára adóigazolást állítunk ki, melyet szintén a suhanj@suhanj.hu címen kérhetsz.

Segíts Te is, hogy a jövőben még több sérült és fogyatékkal élő társunkkal oszthassuk meg a mozgás örömét. Köszönjük.

2019. 06. 26., sze - 14:48

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41