A SUHANJ! Fitness júliusban zárva tart

Vissza a hírekre
A SUHANJ! Fitness júliusban felújítás miatt zárva tart

A SUHANJ! Fitness júliusban zárva tart

A SUHANJ! Fitness június 29-től várhatóan augusztus 5-ig felújítás miatt zárva tart. Ez idő alatt edzőink szabadtéri edzéseket tartanak.

A SUHANJ! Fitness felújítás, átépítés miatt június 29-én bezár és előreláthatólag augusztus 5-én nyit meg újra. Bővítjük az edzőtermet, fejlesztjük a szellőzést és a világítást, illetve új sporteszközöket is beállítunk. Így a jövőben még nagyobb területen és még jobb szolgáltatásokkal várjuk majd fogyatékkal élő és ép vendégeinket - titeket.

A bérletek érvényességét meghosszabbítjuk

Az újranyitás után minden bérlet érvényességét meghosszabbítjuk a felújítás időtartamával. Vagyis senki nem veszít el alkalmakat vagy napokat. Sőt, az okozott kellemetlenségekért cserébe minden bérletes vendégünk egy kis extrát kap: az említett heteken túl az időtartamos bérletek plusz egy héttel, az alkalmas bérletek két plusz alkalommal tovább lesznek érvényesek.

Ingyenes, szabadon látogatható szabadtéri edzések

A felújítás időtartama alatt a személyi edzések szünetelnek, de hogy formában maradjatok, ingyenes szabadtéri csoportos edzéseket fogunk tartani, a teremhez közeli helyszíneken, megszokott és szeretett edzőinkkel. A teljes július havi órarend hamarosan elérhető lesz.

A szabadtéri edzésekkel kapcsolatos tudnivalók:

  • nyitottak és ingyenesek bárki számára, nyugodtan hívhatsz barátokat, edzőtársakat;
  • a bérletekbe nem számítanak bele;
  • nyitottak és díjmentesek új vendégeknek is, hívhatsz nyugodtan barátokat;
  • regisztrálni nem szükséges ezekre;
  • öltözési, zuhanyzási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

Köszönjük türelmedet, segítségedet, és mindenekelőtt azt, hogy látogatásaiddal te is hozzájárultál, hogy a SUHANJ! Fitness, hazánk első integratív, akadálymentes edzőterme tovább bővülhessen.

2019. 06. 26., sze - 14:49

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41