Töltődj velünk: ERŐT ADUNK konferencia

Vissza a hírekre
ERŐT ADUNK konferencia

Töltődj velünk: ERŐT ADUNK konferencia

A következő hetek, hónapok renegeteg extra energiát igényelnek, szükség lesz a belső tartalékokra. A váratlan helyzetekkel való megküzdéshez és a kitartáshoz kínál segítséget a november 28-i ERŐT ADUNK konferencia. Tanulj, inspirálódj és nyerj lendületet Te is a hazai futóélet és parasport kivételes egyéniségeitől!

Új formátumú élménykonferenciát szervez az idén 10 éves SUHANJ! Alapítvány. November 28-án, szombaton a sportvilág kivételes egyéniségeivel járjuk körbe a KITARTÁS, a MEGKÜZDÉS és az ÚJRAKEZDÉS témáját. Legendás küzdőktől, a hazai futósport kivételes példaképeinek előadásaiból, parasportoló egyéniségek sorsfordító történeteiből nyerhetsz lendületet, építhetsz mentális tartalékokat Te is a nehéz pillanatokhoz. Ismerd meg, mi viszi őket előre, hogy újra és újra nekiinduljanak, legyőzzék a monotonitást, a váratlan helyzeteket és a legkeményebb holtpontokat is!

Elsőrangú előadók: futók, triatlonisták, parasportolók sportpszichológusok

14 kivételes egyéniség összesen 128 futópályán eltölött évének tapasztalatait kínáljuk neked négy és fél órába sűrítve. Az előadóink között találod többek között

  • a világcsúcstartó és világranglista-vezető ultrafutó, Csécsei Zoltánt,
  • az olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron mentális felkészítőjét, Faludi Viktóriát,
  • a SUHANJ! látássérült, kerekesszékes és baleseti sérült sportolóit (Fejes Nelli és Gábor, Lukoviczki Réka, Fenyvesi Zoltán)
  • és például arról is hallhatsz előadást, hogy miként lehet összeegyeztetni a munkahelyi kihívásokat és az anyai feladatokat egy Ultrabalatont egyéniben (Evetovics-Balla Hajnalka)       

Előadóink teljes listája: Simonyi Balázs, Csécsei Zoltán, Lukoviczki Réka, Boronkay Péter, Janklovics Péter, Faludi Viktória, Fenyvesi Zoltán, Székely Réka, Kálmán Teréz és Szilvási Péter, Fejes Nelli és Gábor, Evetovics-Balla Hanka, Gusztos Péter. A házigazdánk Kovács Patrícia lesz.

A részvételeddel jó ügyet szolgálsz

Az ERŐT ADUNK Konferencia minden bevétele teljes egészében az idén 10 éves SUHANJ! Alapítvány munkáját támogatja. Így részvételeddel nemcsak Te fejlődhetsz, hanem többszáz fogyatékkal élő társunk sportolásához is hozzájárulsz. Nekik is erőt adsz.

Célunk, hogy a SUHANJ! a következő 10 évben országos hálózattá fejlődjön és vidéken is minél több Suhanccal oszthassuk meg a mozgás örömét. Jegyváltásoddal ezt a tervünket támogathatod.

Jegyek és bővebb info: erotadunk.suhanj.hu

2020. 11. 09., h - 18:31

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41