• SUHANJ! Fitness logo
  In this gym we fight together, we respect each other's efforts. You are only defined by how hard you work. Giving up is not an option. Everyone breaks down their own walls

  A SUHANJ! Fitness-t fenntartó SUHANJ! Alapítvány

  A SUHANJ! 2010-ben alapított non-profit, közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Integratív sportklub, ahol mozgásukban korlátozottak és épek együtt sportolnak. Mozgalom, melyet elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók nyitott közössége alkot. Adománygyűjtő alapítvány, mely rendszeres edzéslehetőséget biztosít látás- és mozgássérülteknek több sportágban.

  A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek, valamint értelmi fogyatékkal élők számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez.

  A SUHANJ! Alapítvány közhasznú céljai

  1. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés: sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségeinek bővítése erre alkalmat teremtő események szervezésével, a szükséges eszközök beszerzésével.
  2. Hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése: a fogyatékkal élőket sújtó előítéletekkel és mindennapi hátrányokkal szembeni akciók és kampányok szervezése, kapcsolat teremtése ép segítők, önkéntesek és fogyatékkal élő gyermekek között.
  3. Sport: az Alapítvány céljait szolgáló jótékonysági sportesemények megrendezése.

   

  Tovább a SUHANJ! Alapítvány oldalára.

  SUHANJ! Fitness

  A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőterme. A Jászai Mari tértől 100 méterre, a Tátra utca 6. szám alatt található egyedülálló létesítményünk 500 négyzetméteren várja vendégeit.

  Akadálymentesség alatt nem egyszerűen a bejáratot értjük. Edzőtermünkben kerekesszékesek által használható wc-k és zuhanyzók is rendelkezésre állnak, vezetősávokkal segítjük a látássérültek közlekedését, továbbá  hazánkban máshol meg nem található, speciális, kerekesszékesek által is használható erősítő gépeink is vannak.

  Ezen fitness gépek - szakértő felügyelet mellett - mozgássérült gyermekek számára is kiváló fejlesztő eszközök, illetve látássérültek számára is biztosítják az akadálymentes edzés lehetőségét.

  A társadalmi vállalkozásként működő teremben megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatunk.

  Ép és fogyatékkal élő gyermekek számára egyaránt szervezünk készség-, mozgásfejlesztő foglalkozásokat. Edzéseink is integratívak, órarendünket is így alakítjuk ki, az órákat tartó edzők is speciális felkészítést kapnak, hogy megfelelő szolgáltatást tudjanak nyújtani a fogyatékkal élő emberek számára is. Vannak  olyan edzéseink is, melyeket sérült sportolók tartanak - ép vendégeinknek is.

Edzőink

 • Borbély-Kontár Marianna

  Kép
  Portrait of Marianna Borbély-Kontár
  Body

  Felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tanárképző Főiskolán végeztem, és matematika - testnevelés szakon diplomáztam.

  Ezt követően gyógytestnevelés speciális kollégiumi, aerobik-edző, ritmikus gimnasztika-edző, versenybíró, Pilates-oktató, személyiségfejlesztő-konfliktus kezelő therapeuta képesítéseket szereztem. 

  Munkatapasztalatokat általános iskolai testnevelő tanárként (17 év) szereztem, valamint ritmikus gimnasztika vezető edzőként, versenybíróként tevékenykedtem (19 év).

  Számos országos bajnokot, négy nemzeti válogatott versenyzőt, két Európa-bajnoki helyezettet, egy olimpiai kerettagot neveltem.

  Aerobik edzőként, Pilates - oktatóként alakformálással, step-aerobikkal, intervall edzésekkel, preventív gerinctornával, antigravitációs jóga-oktatással foglalkoztam. 

  A tanítás – különösen a mozgás tanítása - a képességfejlesztés meghatározó fontosságú számomra. Bármely területén is dolgozom a sportnak, mindig igyekszem tanítványaimnak magas színvonalon átadni ismereteimet és a mozgás szeretetét. 

  2010-ben bekövetkezett látássérülésem óta különösen fontos és szakmai kihívás számomra a fogyatékkal élők sporttal való életminőségének javítása.

  Megszerzett tapasztalataim birtokában jó hangulatú, barátságos, hatékony és az egészségmegőrzését támogató órákat tartok.

  Edzések
  Stretching
  Pilates
 • Csibi András

  Kép
  Coach András Csibi
  Body

  Gyerekkoromban kezdtem el foglalkozni a mozgással a Shuri-te Karate irányzatot gyakorolva. Japánban fekete övet szereztem, majd Magyarországra visszatérve egy barátom hatására kipróbáltam egy akkoriban újra felfedezett edzésformát, melyben súlyos vasgolyók lendítésével tesznek szert hétköznapi emberek elképesztő erőre és állóképességre. Rögtön megszerettem a kettlebelles edzést, nagyon sok hasonlóságot láttam a harcművészetekkel (a feszítés-kioldás finom egyensúlyának megtalálása, magas koncentráció-igény, határok feszegetése). Egy egyáltalán nem mellékes hatásként pedig rövid időn belül elmúlt a derékfájásom. Az ok-okozati összefüggést több alkalommal bizonyitottam: egy hónap kihagyás után rögtön visszatér a fájdalom. 

  2010-ben elvégeztem a Pavel Tsatsuline által vezetett kettlebell instruktori képzést, azóta foglalkozom kettlebell oktatással. Az anatómiailag helyes mozgás visszaállításával sokat lehet javítani az életminőségen, ezért célom, hogy ebben minél több embernek tudjak segíteni. 

  A SUHANJ! Fitness-ben nem pusztán a kettlebelles technikákat próbálom átadni, hanem az emelések mögötti alapelveket, amelyek a való életben és más sportokban is hasznosak lesznek.

  Edzések
  Kettlebell
 • Fejes Gábor

  Kép
  Fejes Gábor edző
  Body

  18 éves korom óta sportolok, 2014-ben kezdtem el igazán aktívan tevékenykedni. Ebben az évben kipróbáltam a Brutálfutást, Fighters Runt, Legion Runt, Spartan Race-t, valamint lefutottam életem első félmaratonját és 30 kilométerét. 2015-ben jött a maraton, Spartan Trifecta, majd 2016-ban az Ultra Beast. Mindezek mellett néhány teljesítménytúra is befigyelt, és persze folyamatosak voltak az erősítő edzések. Fő irányvonalak a Boot Camp, Cross tréning, Funkcionális tréning, felfüggesztéses edzések.

  Hiszem azt, hogy a határaink folyamatosan átléphetők, és kitolhatóak a végtelenig. Folyamatosan keresem az újabb kihívásokat, és szeretek bátorítani másokat is erre. Szeretem motiválni, inspirálni az embereket ezért 2017-ben megcsináltam előbb a fitness instruktori, majd a Boot Camp tréneri képzést, 2018 januárjában pedig személyi edzővé váltam. 

  Látássérültként a sport rengeteget adott nekem, és sikerült bebizonyítani, hogy a „hátrányom”  nem gátolhat meg abban, hogy elérjek bármit, amit akarok. Ezt a mentalitást szeretném tovább adni akár sorstársaimnak, akár egészséges embereknek.

  Edzések
  TRX
  Funkcionális köredzés
 • Hepp Gréta

  Kép
  Portrait of Gréta Hepp
  Body

  Már egészen gyermekkorom óta az életem része a sport, így nem volt kérdés számomra, hogy milyen irányban folytassam a tanulmányaimat. 2014-ben végeztem a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia Bsc szakán, majd a mesterképzésemet külföldön, Rómában folytattam sportrehabilitáció és egészségfejlesztés szakon. Egy éves gyakorlatom során a FIFA egyik társintézetében tartottam erőnléti, illetve rehabilitációs edzéseket, emellett pedig csoportos órák keretében köredzéseket és TRX-et.  Az elmúlt években számos kiegészítő tanfolyamon sajátítottam el többek között az Kinesio-tape, valamint az SMR henger helyes használatát. 

  Szakmai tudásommal szeretnék segíteni a célod elérésében, legyen szó fogyásról, izomerő növelésről, vagy akár egy sérülés utáni rehabilitációról, hiszen együtt minden könnyebb!

  Edzések
  TRX
  Stretching
  Funkcionális köredzés
 • Magas Dávid

  Kép
  Picture of coach Dávid Magas
  Body

  A sport és kondicionális-képességfejlesztés iránti elkötelezettségem gyermekkoromban kezdődött, amikor ellátogattam életem első kalapácsvető edzésére. 8 évet tölthettem a dobókörben, ebből 2 évig viselhettem a válogatott mezt különböző nemzetközi versenyeken. Kiegészítő sportként kosárlabdával és amerikai futballal foglalkoztam rekreáció szinten.
  Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az erőemeléssel, kettlebell sporttal és a funkcionális edzéssel, aminek kapcsán 2014-ben szereztem funkcionális edző végzettséget a Thor Academy-n. Jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős humánkineziológia szakos hallgatójaként az emberi szervezet működésével, a sportteljesítmény optimalizációjával és annak analízisével foglalkozom. A minden összefügg mindennel alapelvem Kondor Judit Mozgásfilozófia képzések során erősödött meg bennem, azóta a szervezetet behálózó fascia vonulatok és a gerincproblémák rehabilitációs mozgásterápiájával nyújtok segítséget minden gyógyulni vágyónak.

  Szeretettel várok mindenkit az edzéseimen, legyen célja a fogyás, az izomépítés, képességfejlesztés, a mozgásszervi problémák korrekciója vagy az általános fittség javítása.

   

  Edzések
  Személyi edzés
 • Nagy Gergely

  Kép
  Picture of coach Gergely Nagy
  Body

  Általános iskolában a tanárok rémeként az atlétikapályán sikerült levezetnem a felesleges energiáimat, ennek már 25 éve. Azóta, túl a Testnevelési Egyetemen és több mint 30 Ironman versenyen, aktív profi sportolóként segítem tanítványaimat az általuk kitűzött célok elérésében. Testnevelő-edzőként, triatlon szakedzőként szakmai támogatást, felkészítést  biztosítok mindazoknak, akik úszótechnikájukon szeretnének javítani, futó-, triatlonversenyre készülnek, vagy az áhított jó kondíció elérése, erő, állóképesség, gyorsaság fejlesztése a céljuk. Nagy örömömre idén csatlakozhattam a SUHANJ! edzői csapatához, így a saját triatlon egyesületi feladataim mellett, egy újabb színfolt került be a mindennapjaimba! Mottóm: “Mondj igent az új kihívásokra, lépd át a határaidat!”

   

  Edzések
  Funkcionális köredzés
  Keresztedzés
  Az Igazi Köredzés
 • Pausz Tamás

  Kép
  portrait of Tamás Pausz
  Body

  A Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok osztatlan-tanári (egészségnevelő, gyógytestnevelő, testnevelő) szakon. Az életemnek mindig is meghatározó része volt a sport. Tíz évig versenyszerűen úsztam. Mostanra ez a sportág a munkámmá is vált, négy éve segédedzősködöm a TFSE úszoszakosztálynál, valamint lassan egy éve tartok edzéseket a SUHANJ! úszóinak. Az úszás mellett öt évet kosárlabdáztam és röplabdáztam, valamint ma is rengeteget országúti kerékpározom. 

  A SUHANJ! Fitness megnyitásával egy időben kezdtem el a teremsportok közül a spinninget is. Az integrált ezdőteremben spinninget és köredzéseket tartok. Célom, hogy jó hangulatú edzések mellett a vendégek megismerjék a mozgás örömét, és óráimmal alternatívát kínáljak a rendszeres és szórakoztató mozgásra és az egészséges életmód fontosságára. Mert mind tudjuk, hogy időt mindig arra szakítunk, amire akarunk.

  Edzések
  Spinning
  Funkcionális köredzés
  TRX
 • Péter Mátyás

  Kép
  Coach Mátyás Péter
  Body

   

  Gyermekként mindig is örökmozgó voltam, bár az asztmás betegségem megakadályozta a komoly sporttevékenységet. Ennek ellenére mind télen, mind nyáron megtaláltam kedvenc sportágaimat (sí, korcsolya, snowboard, tenisz, foci, gördeszka, úszás, bringázás).

  Miután a főiskolai gyógytornászképzésen megismertem, hogy testünk egyszerű mozgásaihoz milyen komplex idegrendszeri koordinációra, egyensúlyozásra és izommunkára van szükség, én is törekedtem ennek a rendszernek a tudatos használatára és fejlesztésére.

  Ezt a sokrétű kihívást először a fal- illetve sziklamászás során találtam meg, és nem sokkal utána megismertem a TRX-et is. Ezt a fantasztikus eszközt rehabilitációs és preventív munkám során nagy eredménnyel használom.

  Ha szeretnéd megismerni ezt a kihívást és az összetett funkcionális mozgás nyújtotta örömöt, amit ez az eszköz biztosít, gyere el az óráimra, mert a szeren lógni jó.

   

  Edzések
  TRX
 • Pilisy Zsófia

  Kép
  Picture of coach Zsófia Pilisy
  Body

  Sport pályafutásomat 8 év szertornával kezdtem. Ezt követte a karate, az atlétika valamint 5 év evezés. Mikor pályát kellett választanom nem volt kérdés, hogy maradok a sport közelében, és edző leszek. 2013-ban végeztem aerobik, valamint szertonra edzőként.

  2016 óta dolgozom Budapest különböző edzőtermeiben. Cross training, TRX, Hot Iron  órákkal, valamint jó kedvvel várom a mozgás szerelmeseit.

  20 év sportolói múlttal nehéz volt megválnom a versenyektől. Ezért is vettem részt számos BSI futó- és Spartan race akadályfutó versenyen. Minden évben kitűzök egy célt magam elé. A bakancslistám következő állomása a maratoni táv teljesítése.

  Az élet nem áll meg tanulás terén sem. Szeretem bővíteni a tudásom, edzőként pedig kifejezetten fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést. Repertoáromat télen bővítettem nyújtótechnikákkal és az SMR henger helyes használatával. 

  Ha formásodni, fogyni, fejlődni vagy egy szuper csapat tagja szeretnél lenni, látogass el womanizer, TRX vagy stretching órámra.

  És hogy miért szerettem bele a SUHANJ! Fitnessbe? Mert itt mindenki közvetlen, segítőkész, vidám és kedves.

  Edzések
  Womanizer
  TRX
  Stretching
 • Schober László

  Kép
  Schober László
  Body

  2012-ben az országban elsőként szerzett kerekesszékesként krankig oktatói képesítést Tar Csaba FittCollege Képzési Központjában. A SUHANJ! Fitness edzője számára a kranking a legidelisabb edzésforma, amelyben ugyanannyira ki tud teljesedni sportolóként, mint edzőként. Az elmúlt négy évben számtalan alkalommal tartott nyilvános edzéseket a többezres látogatottságú Fitt Aréna rendezvényeken, amelyekkel célja nemcsak az épekkel, a fogyatékkal élők körében is népszerűsíteni a teremsportot.

  Évek óta tagja a kerekesszékes kosárlabda válogatottnak, valamint 2011 óta erősíti a SUHANJ! Alapítvány handbike csapatát. Több maraton és félmaratoni versennyel a háta mögött meggyőződéssel vallja, hogy sokkal több épnek és fogyatékkal élőnek kellene sportolnia, mert a sport társaságot, ismeretségeket, szórakozást és élményeket ad. 2015-ben handbike-os versenyzőként részt vett első nemzetközi versenyén a Berlin Maratonon.

  Folyamatosan képzi és fejleszti magát, hogy órái kreatívak, tudása szerteágazó legyen. 2015-ben Black Roll, 2016-ban Stroops Fit Stik képesítést szerzett.

  Edzések
  Kranking
 • Sólyom Enikő

  Kép
  Coach Enikő Sólyom
  Body

  A Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán aerobic-, valamint testépítő edző végzettséget, később sportszervező és sportmenedzseri diplomát szereztem. Tudásomat az érdeklődési körömmel bővítettem és tradicionális thai masszázst tanultam, majd pilates személyi edzői, valamint rehabilitációs tréneri tudást és végzettséget szereztem.

  Edzőként az a tapasztalatom, akkor járnak szívesen a Vendégek, ha az órákon nem unatkoznak, ha el tudom feledtetni velük, hogy megerőltető és maguk is megtapasztalják, hogy jókedvűen is be lehet fejezni egy edzést. Ezért szeretek dinamikus, jókedvű alkalmakat tartani, ami nem csak hatásos, de szórakoztató is egyben

  Személyi edzőként különböző sportágak versenyzőit - teniszezőket, focistákat, sárkányevezősöket, fitneszversenyzőket, atlétákat - készítek fel erő- és állóképesség szempontjából. Sajnos a sérülés is előfordul, amely után elengedhetetlen a sportoló rehabilitálása, erőnlétének helyrehozása.

  Természetesen nem csak sportolók erőnléti „karbantartását” vállalom, állóképesség fejlesztésében segítséget nyújtok bárkinek, aki szeretné megőrizni egészségét, fittségét.

   

  Edzések
  Funkcionális köredzés
  Alakformálás
  Spinning
 • Borbély-Kontár Marianna

  Kép
  Portrait of Marianna Borbély-Kontár
  Body

  Felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tanárképző Főiskolán végeztem, és matematika - testnevelés szakon diplomáztam.

  Ezt követően gyógytestnevelés speciális kollégiumi, aerobik-edző, ritmikus gimnasztika-edző, versenybíró, Pilates-oktató, személyiségfejlesztő-konfliktus kezelő therapeuta képesítéseket szereztem. 

  Munkatapasztalatokat általános iskolai testnevelő tanárként (17 év) szereztem, valamint ritmikus gimnasztika vezető edzőként, versenybíróként tevékenykedtem (19 év).

  Számos országos bajnokot, négy nemzeti válogatott versenyzőt, két Európa-bajnoki helyezettet, egy olimpiai kerettagot neveltem.

  Aerobik edzőként, Pilates - oktatóként alakformálással, step-aerobikkal, intervall edzésekkel, preventív gerinctornával, antigravitációs jóga-oktatással foglalkoztam. 

  A tanítás – különösen a mozgás tanítása - a képességfejlesztés meghatározó fontosságú számomra. Bármely területén is dolgozom a sportnak, mindig igyekszem tanítványaimnak magas színvonalon átadni ismereteimet és a mozgás szeretetét. 

  2010-ben bekövetkezett látássérülésem óta különösen fontos és szakmai kihívás számomra a fogyatékkal élők sporttal való életminőségének javítása.

  Megszerzett tapasztalataim birtokában jó hangulatú, barátságos, hatékony és az egészségmegőrzését támogató órákat tartok.

  Edzések
  Stretching
  Pilates
 • Csibi András

  Kép
  Coach András Csibi
  Body

  Gyerekkoromban kezdtem el foglalkozni a mozgással a Shuri-te Karate irányzatot gyakorolva. Japánban fekete övet szereztem, majd Magyarországra visszatérve egy barátom hatására kipróbáltam egy akkoriban újra felfedezett edzésformát, melyben súlyos vasgolyók lendítésével tesznek szert hétköznapi emberek elképesztő erőre és állóképességre. Rögtön megszerettem a kettlebelles edzést, nagyon sok hasonlóságot láttam a harcművészetekkel (a feszítés-kioldás finom egyensúlyának megtalálása, magas koncentráció-igény, határok feszegetése). Egy egyáltalán nem mellékes hatásként pedig rövid időn belül elmúlt a derékfájásom. Az ok-okozati összefüggést több alkalommal bizonyitottam: egy hónap kihagyás után rögtön visszatér a fájdalom. 

  2010-ben elvégeztem a Pavel Tsatsuline által vezetett kettlebell instruktori képzést, azóta foglalkozom kettlebell oktatással. Az anatómiailag helyes mozgás visszaállításával sokat lehet javítani az életminőségen, ezért célom, hogy ebben minél több embernek tudjak segíteni. 

  A SUHANJ! Fitness-ben nem pusztán a kettlebelles technikákat próbálom átadni, hanem az emelések mögötti alapelveket, amelyek a való életben és más sportokban is hasznosak lesznek.

  Edzések
  Kettlebell
 • Fejes Gábor

  Kép
  Fejes Gábor edző
  Body

  18 éves korom óta sportolok, 2014-ben kezdtem el igazán aktívan tevékenykedni. Ebben az évben kipróbáltam a Brutálfutást, Fighters Runt, Legion Runt, Spartan Race-t, valamint lefutottam életem első félmaratonját és 30 kilométerét. 2015-ben jött a maraton, Spartan Trifecta, majd 2016-ban az Ultra Beast. Mindezek mellett néhány teljesítménytúra is befigyelt, és persze folyamatosak voltak az erősítő edzések. Fő irányvonalak a Boot Camp, Cross tréning, Funkcionális tréning, felfüggesztéses edzések.

  Hiszem azt, hogy a határaink folyamatosan átléphetők, és kitolhatóak a végtelenig. Folyamatosan keresem az újabb kihívásokat, és szeretek bátorítani másokat is erre. Szeretem motiválni, inspirálni az embereket ezért 2017-ben megcsináltam előbb a fitness instruktori, majd a Boot Camp tréneri képzést, 2018 januárjában pedig személyi edzővé váltam. 

  Látássérültként a sport rengeteget adott nekem, és sikerült bebizonyítani, hogy a „hátrányom”  nem gátolhat meg abban, hogy elérjek bármit, amit akarok. Ezt a mentalitást szeretném tovább adni akár sorstársaimnak, akár egészséges embereknek.

  Edzések
  TRX
  Funkcionális köredzés
 • Hepp Gréta

  Kép
  Portrait of Gréta Hepp
  Body

  Már egészen gyermekkorom óta az életem része a sport, így nem volt kérdés számomra, hogy milyen irányban folytassam a tanulmányaimat. 2014-ben végeztem a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia Bsc szakán, majd a mesterképzésemet külföldön, Rómában folytattam sportrehabilitáció és egészségfejlesztés szakon. Egy éves gyakorlatom során a FIFA egyik társintézetében tartottam erőnléti, illetve rehabilitációs edzéseket, emellett pedig csoportos órák keretében köredzéseket és TRX-et.  Az elmúlt években számos kiegészítő tanfolyamon sajátítottam el többek között az Kinesio-tape, valamint az SMR henger helyes használatát. 

  Szakmai tudásommal szeretnék segíteni a célod elérésében, legyen szó fogyásról, izomerő növelésről, vagy akár egy sérülés utáni rehabilitációról, hiszen együtt minden könnyebb!

  Edzések
  TRX
  Stretching
  Funkcionális köredzés
 • Magas Dávid

  Kép
  Picture of coach Dávid Magas
  Body

  A sport és kondicionális-képességfejlesztés iránti elkötelezettségem gyermekkoromban kezdődött, amikor ellátogattam életem első kalapácsvető edzésére. 8 évet tölthettem a dobókörben, ebből 2 évig viselhettem a válogatott mezt különböző nemzetközi versenyeken. Kiegészítő sportként kosárlabdával és amerikai futballal foglalkoztam rekreáció szinten.
  Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az erőemeléssel, kettlebell sporttal és a funkcionális edzéssel, aminek kapcsán 2014-ben szereztem funkcionális edző végzettséget a Thor Academy-n. Jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős humánkineziológia szakos hallgatójaként az emberi szervezet működésével, a sportteljesítmény optimalizációjával és annak analízisével foglalkozom. A minden összefügg mindennel alapelvem Kondor Judit Mozgásfilozófia képzések során erősödött meg bennem, azóta a szervezetet behálózó fascia vonulatok és a gerincproblémák rehabilitációs mozgásterápiájával nyújtok segítséget minden gyógyulni vágyónak.

  Szeretettel várok mindenkit az edzéseimen, legyen célja a fogyás, az izomépítés, képességfejlesztés, a mozgásszervi problémák korrekciója vagy az általános fittség javítása.

   

  Edzések
  Személyi edzés
 • Nagy Gergely

  Kép
  Picture of coach Gergely Nagy
  Body

  Általános iskolában a tanárok rémeként az atlétikapályán sikerült levezetnem a felesleges energiáimat, ennek már 25 éve. Azóta, túl a Testnevelési Egyetemen és több mint 30 Ironman versenyen, aktív profi sportolóként segítem tanítványaimat az általuk kitűzött célok elérésében. Testnevelő-edzőként, triatlon szakedzőként szakmai támogatást, felkészítést  biztosítok mindazoknak, akik úszótechnikájukon szeretnének javítani, futó-, triatlonversenyre készülnek, vagy az áhított jó kondíció elérése, erő, állóképesség, gyorsaság fejlesztése a céljuk. Nagy örömömre idén csatlakozhattam a SUHANJ! edzői csapatához, így a saját triatlon egyesületi feladataim mellett, egy újabb színfolt került be a mindennapjaimba! Mottóm: “Mondj igent az új kihívásokra, lépd át a határaidat!”

   

  Edzések
  Funkcionális köredzés
  Keresztedzés
  Az Igazi Köredzés
 • Pausz Tamás

  Kép
  portrait of Tamás Pausz
  Body

  A Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok osztatlan-tanári (egészségnevelő, gyógytestnevelő, testnevelő) szakon. Az életemnek mindig is meghatározó része volt a sport. Tíz évig versenyszerűen úsztam. Mostanra ez a sportág a munkámmá is vált, négy éve segédedzősködöm a TFSE úszoszakosztálynál, valamint lassan egy éve tartok edzéseket a SUHANJ! úszóinak. Az úszás mellett öt évet kosárlabdáztam és röplabdáztam, valamint ma is rengeteget országúti kerékpározom. 

  A SUHANJ! Fitness megnyitásával egy időben kezdtem el a teremsportok közül a spinninget is. Az integrált ezdőteremben spinninget és köredzéseket tartok. Célom, hogy jó hangulatú edzések mellett a vendégek megismerjék a mozgás örömét, és óráimmal alternatívát kínáljak a rendszeres és szórakoztató mozgásra és az egészséges életmód fontosságára. Mert mind tudjuk, hogy időt mindig arra szakítunk, amire akarunk.

  Edzések
  Spinning
  Funkcionális köredzés
  TRX
 • Péter Mátyás

  Kép
  Coach Mátyás Péter
  Body

   

  Gyermekként mindig is örökmozgó voltam, bár az asztmás betegségem megakadályozta a komoly sporttevékenységet. Ennek ellenére mind télen, mind nyáron megtaláltam kedvenc sportágaimat (sí, korcsolya, snowboard, tenisz, foci, gördeszka, úszás, bringázás).

  Miután a főiskolai gyógytornászképzésen megismertem, hogy testünk egyszerű mozgásaihoz milyen komplex idegrendszeri koordinációra, egyensúlyozásra és izommunkára van szükség, én is törekedtem ennek a rendszernek a tudatos használatára és fejlesztésére.

  Ezt a sokrétű kihívást először a fal- illetve sziklamászás során találtam meg, és nem sokkal utána megismertem a TRX-et is. Ezt a fantasztikus eszközt rehabilitációs és preventív munkám során nagy eredménnyel használom.

  Ha szeretnéd megismerni ezt a kihívást és az összetett funkcionális mozgás nyújtotta örömöt, amit ez az eszköz biztosít, gyere el az óráimra, mert a szeren lógni jó.

   

  Edzések
  TRX
 • Pilisy Zsófia

  Kép
  Picture of coach Zsófia Pilisy
  Body

  Sport pályafutásomat 8 év szertornával kezdtem. Ezt követte a karate, az atlétika valamint 5 év evezés. Mikor pályát kellett választanom nem volt kérdés, hogy maradok a sport közelében, és edző leszek. 2013-ban végeztem aerobik, valamint szertonra edzőként.

  2016 óta dolgozom Budapest különböző edzőtermeiben. Cross training, TRX, Hot Iron  órákkal, valamint jó kedvvel várom a mozgás szerelmeseit.

  20 év sportolói múlttal nehéz volt megválnom a versenyektől. Ezért is vettem részt számos BSI futó- és Spartan race akadályfutó versenyen. Minden évben kitűzök egy célt magam elé. A bakancslistám következő állomása a maratoni táv teljesítése.

  Az élet nem áll meg tanulás terén sem. Szeretem bővíteni a tudásom, edzőként pedig kifejezetten fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést. Repertoáromat télen bővítettem nyújtótechnikákkal és az SMR henger helyes használatával. 

  Ha formásodni, fogyni, fejlődni vagy egy szuper csapat tagja szeretnél lenni, látogass el womanizer, TRX vagy stretching órámra.

  És hogy miért szerettem bele a SUHANJ! Fitnessbe? Mert itt mindenki közvetlen, segítőkész, vidám és kedves.

  Edzések
  Womanizer
  TRX
  Stretching
 • Schober László

  Kép
  Schober László
  Body

  2012-ben az országban elsőként szerzett kerekesszékesként krankig oktatói képesítést Tar Csaba FittCollege Képzési Központjában. A SUHANJ! Fitness edzője számára a kranking a legidelisabb edzésforma, amelyben ugyanannyira ki tud teljesedni sportolóként, mint edzőként. Az elmúlt négy évben számtalan alkalommal tartott nyilvános edzéseket a többezres látogatottságú Fitt Aréna rendezvényeken, amelyekkel célja nemcsak az épekkel, a fogyatékkal élők körében is népszerűsíteni a teremsportot.

  Évek óta tagja a kerekesszékes kosárlabda válogatottnak, valamint 2011 óta erősíti a SUHANJ! Alapítvány handbike csapatát. Több maraton és félmaratoni versennyel a háta mögött meggyőződéssel vallja, hogy sokkal több épnek és fogyatékkal élőnek kellene sportolnia, mert a sport társaságot, ismeretségeket, szórakozást és élményeket ad. 2015-ben handbike-os versenyzőként részt vett első nemzetközi versenyén a Berlin Maratonon.

  Folyamatosan képzi és fejleszti magát, hogy órái kreatívak, tudása szerteágazó legyen. 2015-ben Black Roll, 2016-ban Stroops Fit Stik képesítést szerzett.

  Edzések
  Kranking
 • Sólyom Enikő

  Kép
  Coach Enikő Sólyom
  Body

  A Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán aerobic-, valamint testépítő edző végzettséget, később sportszervező és sportmenedzseri diplomát szereztem. Tudásomat az érdeklődési körömmel bővítettem és tradicionális thai masszázst tanultam, majd pilates személyi edzői, valamint rehabilitációs tréneri tudást és végzettséget szereztem.

  Edzőként az a tapasztalatom, akkor járnak szívesen a Vendégek, ha az órákon nem unatkoznak, ha el tudom feledtetni velük, hogy megerőltető és maguk is megtapasztalják, hogy jókedvűen is be lehet fejezni egy edzést. Ezért szeretek dinamikus, jókedvű alkalmakat tartani, ami nem csak hatásos, de szórakoztató is egyben

  Személyi edzőként különböző sportágak versenyzőit - teniszezőket, focistákat, sárkányevezősöket, fitneszversenyzőket, atlétákat - készítek fel erő- és állóképesség szempontjából. Sajnos a sérülés is előfordul, amely után elengedhetetlen a sportoló rehabilitálása, erőnlétének helyrehozása.

  Természetesen nem csak sportolók erőnléti „karbantartását” vállalom, állóképesség fejlesztésében segítséget nyújtok bárkinek, aki szeretné megőrizni egészségét, fittségét.

   

  Edzések
  Funkcionális köredzés
  Alakformálás
  Spinning

Támogatóink

 • Budapest Airport logo
 • Etalon Informatika logo
 • Magnet Bank logo
 • Mapei logo
 • Noppa Design logo
 • Uni Credit logo
 • Orlai Produkciós Iroda logo
 • Emerald Development Kft. logo
 • Tesco Global Áruházak Zrt. logo
 • Bátorfi Fogászat logo
 • It Services logo
 • Knorr Bremse logo
 • Libra logo
 • I wellness logo
 • Nesst logo
 • Ottobock logo
 • Trilak logo
 • Zalakerámia logo
 • Tork logo
 • The SpeakEasy Project logo
 • Budai Szemészeti Központ logo
 • Bocskó Kft. logo
 • Induct Trade Kft. logo
 • Hewlett Packard logo
 • BSI logo
 • MART Építőipari és Kereskedelmi Kft. logo
 • Gerisoft Stúdió Kft. logo
 • Hard Body Hang logo

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41