Újra csoportos órák és bővülő nyitvatartás

Vissza a hírekre
Bővül nyitvatartásunk és indulnak a csoportos órák

Újra csoportos órák és bővülő nyitvatartás

Július 1-től újraindulnak csoportos edzéseink a teremben, bővül nyitvatartásunk és az egyéni edzéseknél megszűnik az előzetes időpontfoglalási rendszer.

Július 1-től újraindulnak csoportos edzéseink a teremben, bővül  nyitvatartásunk és az egyéni edzéseknél megszűnik az előzetes időpontfoglalási rendszer.

Az alábbiakban tájékoztatunk a részletekről, ahogy bérletekkel kapcsolatos tudnivalókról is.

  • Újra tartunk csoportos edzéseket a teremben (http://suhanjfitness.hu/hu/orarend), egyelőre még limitált létszámmal (Különterem 8 fő, Spinning 10 fő, Kranking 3 fő). Órarendünket törekszünk a járványhelyzet előttihez hasonlóan alakítani, néhány héten belül szinte a teljes akkori kínálat elérhető lesz.
  • Bővül nyitvatartásunk, augusztus 31-ig tartó nyári nyitvatartási rendünk idején hétköznap 7-13 és 15-21 óra között, szombaton 8-14 óra között, vasárnap 8-20 óra között leszünk nyitva.
  • Az egyéni edzések esetében megszűnik az előzetes időpontfoglalás, nyitvatartási időben bármikor szabadon jöhettek edzeni.
  • Újra üzemel a recepció, lesz büfé és működik a bankkártyás fizetés.
  • A következő hetekben új edzők csatlakoznak a csapathoz, célunk, hogy minden érdeklődő vendégünk rövid időn belül személyi edzés lehetőséghez jusson.

Jelentkezés csoportos órákra, szabadtéri és online edzések 

A teremben tartott csoportos órákra a következő csatornákon tudtok jelentkezni: www.suhanjfitness.hu honlap, telefon, messenger, recepció (e-mailben a jövőben nem, megértéseteket kérjük). Felhívjuk figyelmetek, hogy órafoglalást lemondani 12 órával az edzés kezdete előttig lehetséges, ha ez nem történik meg, a következő alkalommal 1 plusz napijegy árát számoljuk fel. 

Szabadtéri és online óráinkra az elmúlt hónapokban megszokott módon lehet feliratkozni, mindig egy hétre előre, alkalmakra nem. Szabadtéri és online órarendünk az edzőtermi csoportos órák látogatottságának függvényében változni fog a nyáron. Információ, jelentkezés a szabadtéri és online órákra itt.

Bérletek

A bérletek újraindításáról a nyári időszakban a vendégek dönthetnek. Terveink szerint szeptember 1-ével állunk vissza a teljes nyitvatartásra, akkor minden addig nem reaktivált bérlet újraindul majd. De mivel július-augusztusban még kicsit rövidebb a nyitvatartási időnk és sokan a tavasz elején vásároltak bérletet, amit nyáron nem tudnak használni, mert nincsenek annyit a városban, úgy tartjuk korrektnek, ha a vendégekre bízzuk ezt a döntést. Ha tehát nem tudod használni a nyáron bérleted, az megvár szeptember 1-ig. Ha ritkábban jársz a nyáron a terembe, lehetőséged van napijeggyel edzeni és befagyasztva tartani a bérleted a a nyár végéig.

2020. 07. 01., sze - 10:50

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41