Bérletakció a SUHANJ! Fitnessben

Vissza a hírekre
Bérletakció a SUHANJ! Fitnessben

Bérletakció a SUHANJ! Fitnessben

A SUHANJ! Fitness a július-augusztusi átépítés és bővítés után 2019. augusztus 15-én reggel újra megnyílt. Az újranyitást szeptember 15-ig tartó bérletakcióval és új látogatóknak járó kedvezménnyel egészítjük ki.

A már megvásárolt bérletek érvényességét meghosszabbítottuk

Az újranyitás után minden bérlet érvényességét meghosszabbítjuk a felújítás időtartamával, tehát 47 nappal. Vagyis senki nem veszít el alkalmakat vagy napokat. Sőt, az okozott kellemetlenségekért cserébe minden bérletes vendégünk egy kis extrát kap: az említett heteken túl az időtartamos bérletek plusz egy héttel, az alkalmas bérletek két plusz alkalommal tovább lesznek érvényesek.

Egyhónapos bérletakció

Szeptember 15-ig tartó egyhónapos bérletakciónkban a többalkalmas és egyhavi bérletek 10%, a féléves és éves bérletek 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Kedvezményes bérlethosszabbítás

Az  előző bérlet érvényességi ideje alatt vásárolt, annak lejárta utáni napon aktivált, folytatólagosan érvényes bérletekre egységesen 10% kedvezményt adunk.

START bérlet

Szeretnénk, hogy megújult, integratív edzőtermünket, az itteni különleges hangulatot minél többen megismerjék. Ezért START bérletakciót is indítunk: aki még nem volt az edzőterem vendége, 5 alkalmas bérletet vásárolhat 5000 forintért, hogy kipróbálhassa az eszközöket és megtapasztalja a SUHANJ! Fitness egyedülálló atmoszféráját.

A BÉRLETEK ÁRAIRÓL ÉS ÉRVÉNYESSÉGÉRŐL ITT LEHET TÁJÉKOZÓDNI >>

2019. 08. 15., cs - 10:11

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41