Változások az időpontfoglalásban

Vissza a hírekre
SUHANJ! Fitness időpontfoglalási változások

Változások az időpontfoglalásban

December 9-től megváltoztak az időpontfoglalás szabályok a SUHANJ! Fitnessben. December 9-től legkésőbb 12 órával az óra előtt szükséges lemondani az órát. Ha ez nem történik meg, a következő belépéskor egy plusz napijegy árát számoljuk fel.

Sajnos az utóbbi időben egyre többször fordult elő, hogy előzetes időpontfoglalások késve vagy egyáltalán nem lettek lemondva. Ez azért probléma, mert az edzések nagy része telt házas, hosszú várólisták vannak rájuk. Ezért ha valaki időpontot foglal, és nem jön el, akkor mások esnek el az edzési lehetőségtől. Ugyankkor többen jeleztétek, hogy igazságtalannak és túlságosan merevnek tartjátok az eddig alkalmazott tiltási rendszert, tehát azt, hogy le nem mondott foglalás után a rendszer automatikusan letiltotta az adott vendég foglalási lehetőségét.

Éppen ezért megváltoztatjuk a foglalások lemondásának szabályait. Kérjük, ha nem tudtok eljönni általatok foglalt időpontra, legkésőbb 12 órával korábban mondjátok le, hogy a várólistán várakozókat időben tudjuk értesíteni. 

Ha ez nem történik meg, a következő belépéskor egy plusz napijegy árát számoljuk fel. Megszűnik tehát az eddig alkalmazott tiltási rendszer. Időben le nem mondott óra után továbbra is lehet foglalni, de belépéskor egy napijegynyi kötbért számolunk hozzá.

Bízunk benne, hogy így sokkal gördülékenyebb lesz a rendszer, és könnyebben be tudtok jutni az edzésekre.

Az új rendszer december 9-től lép életbe. Megértésetek köszönjük!

2019. 12. 09., h - 12:25

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41